10 кращих авто для водіння взимку 2020-2021

10 кращих авто для водіння взимку 2020-2021

2020 рік показав усім нам, що потрібно бути готовим до несподіванок. В тому числі, перебуваючи за кермом. Переконайтеся, що ваш майбутній автомобіль має значний потенціал надійності, керованості та безпеки для успішних поїздок взимку.

Менеджери StarCars спеціально для вас відібрали десять найкращих автомобілів для безпечних і комфортних поїздок в зимовий сезон. Ці машини точно не залишать вас в скрутному становищі в зимову погоду.

Зміст статті:

Раніше ми також писали про кращі авто з США для тривалих і коротких подорожей по Україні.

2021 Subaru Outback

Бренд Subaru відомий тим, що майже на кожному їх автомобілі в стандартній комплектації є повний привід. Це вірно по відношенню і до позашляхового універсалу Outback – у нього технологічний повний привід, який гарантує чіпкість і стійкість на будь-якому покритті. Також у нього опціональний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 260 к.с., який додає значно більше задоволення (і прохідності) кожній поїздці.

2020 RAM 1500

Залежно від комплектації пікап RAM 1500 може бути більше робочою вантажівкою або розкішним автомобілем. Для зимового водіння найбільш підходить версія Limited, з 12-дюймовим сенсорним екраном, шкіряними сидіннями, обробкою з натурального дерева, пневматичною підвіскою, зручними підніжками і бездротовою зарядкою пристроїв. Ram, доступний в задньопривідному і повнопривідному варіантах, з вибором з чотирьох двигунів, може бути налаштований практично для будь-якого завдання. Відповідно, на аукціоні теж можна знайти комплектацію на будь-який смак. Зокрема, можна купити в Америці Ram 1500 з підігрівом передніх і задніх сидінь, що ідеально підходить для холодного клімату.

2021 Kia Telluride

Топовий кросовер Telluride, визнаний в цьому році автомобілем року, відмінно підходить для зими. Доступний в передньопривідному і повноприводному варіантах, Telluride має три ряди сидінь, велику лінійку стандартних функцій і “позашляховий” зовнішній вигляд. Серед опцій вам знадобляться підігрів і вентиляція передніх сидінь, рульове колесо з підігрівом, двірники з датчиком дощу, камера кругового огляду, адаптивні фари дальнього світла і до шести портів USB по всьому салону. Автомобіль комплектується 3.8-літровим двигуном потужністю 291 к.с.

2021 Dodge Challenger

Сучасний маслкар Dodge Challenger 2021 року також може бути відмінним автомобілем для зимової їзди. У нього є 3.6-літровий двигун V6 з 8-ступінчастою коробкою “автомат” та повний привід, які створюють хорошу продуктивність і дуже комфортну їзду. У салоні є просторі передні сидіння, а також зручне заднє сидіння для дорослих пасажирів. Запросіть друзів на заднє сидіння Ford Mustang або Chevrolet Camaro, і незабаром вони стануть ворогами – настільки незручний другий ряд. На додаток до всього, у Challenger просторий багажник, який можна порівняти з хорошим сімейним седаном.

2020 Mazda3

Компактний автомобіль з гострим рульовим керуванням, високим комфортом їзди на нерівній дорозі, а також хорошим прискоренням і задовільною паливною економічністю. Це буде докором конкурентам Honda Civic і Toyota Corolla, але Mazda3 доступна з повним приводом. Серед опцій – моніторинг сліпих зон, Apple CarPlay, Android Auto, двозонний автоматичний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, люк на даху і проекційний дисплей, що може бути особливо корисно, коли ви хочете зосередити всю свою увагу. на слизькій дорозі, не звертаючи уваги на приладову панель або інформаційно-розважальний екран.

2020 Audi A4 Allroad

Універсал підвищеної прохідності Audi A4 – елегантний спосіб бути мобільним в негоду. Автомобіль оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 248 к.с. і стандартним повним приводом Audi Quattro. Ходові якості та керованість відповідають преміальні ціні цього високопродуктивного універсалу. У стандартній комплектації йдуть шкіряні сидіння, панорамний люк в даху, двері багажного відділення з електроприводом і адаптивна підвіска. У комплектації Prestige є також підігрів і вентиляція передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, підігрів рульового колеса та аудіосистема Bang & Olufsen – все це буде корисним в холодний зимовий вечір.

2021 Honda CR-V

Популярний компактний позашляховик з великим простором для пасажирів і їх багажу, повним приводом і чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 190 к.с. Автомобіль відмінно поводиться на зимовій дорозі та показує вражаючу у своїй економічності витрату палива. У CR-V є комплектація Touring, яка особливо підходить для суворих умов, але навіть з комплектації EX у цього автомобіля є передні сидіння з підігрівом, а рульове колесо з підігрівом пропонується як опція.

2020 Ford Ranger

Компактний пікап з 2,3-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом має потужність 270 к.с. і бездоганну керованість. Цей автомобіль здатний легко маневрувати навіть в багатолюдних центрах міста. Його салон просторий, хоч і не зможе порадувати якістю матеріалів вимогливих клієнтів. На задньому сидінні з комфортом зможуть розміститися дорослі пасажири. Задній привід входить у стандартну комплектацію, але можна вибрати і повний привід. Доступні функції включають підігрів передніх і задніх сидінь, блокування заднього диференціала, захисні пластини днища, спеціально налаштовану підвіску для бездоріжжя.

2020 BMW 2 серії

Кожен автомобіль БМВ 2 серії має повний привід в стандартній комплектації або як опцію. Він працює в парі з 6-циліндровим двигуном V6 з турбонаддувом потужністю 335 к.с. Якщо вибирати спортивний автомобіль для зимових умов, то це точно буде BMW 2 серії. У цього “звіра” дуже добрий характер і стильний салон з преміальною обробкою.

2021 Jeep Grand Cherokee

П’ятимісний середньорозмірний позашляховик, який залишається абсолютно чіпким в складних зимових умовах. На ньому можна не тільки радісно поспішати по рутинним справам або здійснювати щоденні поїздки на роботу, але і підкорювати справжнє бездоріжжя. Grand Cherokee – спортивний автомобіль із позначкою Jeep на решітці радіатора. У нього є дорожча версія Trailhawk, зі стандартним повним приводом Quadra Trac II Jeep, а також з універсальним обладнанням, таким як управління спуском і підйомом, а також пневматичною підвіскою. Під капотом встановлений двигун Hemi V8 з нагнітачем потужністю 707 к.с.

Дивиться також рейтинг найкращих розкішних авто з комфортабельним салоном, серед яких S-Class, Audi A5, Porsche Boxster та інші.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top