Найкомфортніші авто класу люкс 2020 року

Найкомфортніші авто класу люкс 2020 року

Кращі автомобілі преміум-класу заслуговують свій високий статус не тільки вражаючою продуктивністю, потужними двигунами та новітніми технологіями. Вони також мають приголомшливий в своїй естетиці та комфорті інтер’єр. Експерти StarCars склали рейтинг найкращих розкішних авто з комфортабельним салоном. Оцінка зроблена за критеріями якості пасажирського простору, зручності технологій і комфорту сидінь.

2019 Audi TT

Оцінка салону: 8,2 / 10 | Загальний бал 8,2 / 10

audi tt

Модель Audi TT має елегантний, шикарний інтер’єр з топовою інформаційно-розважальною системою. А також відмінний багажний відсік з розмірами, що перевершують пропозиції інших спортивних автомобілів високого класу. У стандартній комплектації пропонується шкіряна оббивка, передні сидіння з підігрівом і електроприводом, які регулюються в 12 напрямках. В обробці салону використано натуральне дерево та алюміній.

2020 BMW 7 Series

Оцінка салону: 8,2 / 10 | Загальний бал 8,3 / 10

bmw 7

Розкішний автомобіль БМВ сьомої серії оснащений дуже просторим і комфортабельним салоном. Крім безлічі високотехнологічних функцій, він має вдосконалену інформаційно-розважальну систему iDrive з функцією голосового управління. Для обробки використана високоякісна шкіряна оббивка і приємне внутрішнє освітлення. За окрему плату можна отримати систему ароматизації повітря, спеціальне бічне скло для блокування зовнішнього шуму, керамічні елементи управління, дерев’яні виставки з евкаліпта і сірого тополя.

2019 Tesla Model S

Оцінка салону: 8,2 / 10 | Загальний бал 9,1 / 10

tesla s

Повністю електрична модель Tesla Model S відрізняється салоном підвищеної комфортності, відмінною динамікою і великим запасом ходу (близько 370 миль). Всі п’ять сидінь оснащені підігрівом, а передні сидіння ще й 12-позиційним регулюванням. У салоні є 17-дюймовий сенсорний екран з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, система навігації, точка доступу Wi-Fi та голосове керування, які входять в стандартну комплектацію.

2020 Kia K900

Оцінка салону: 8,2 / 10 | Загальний бал 8,1 / 10

kia k900

Kia K900 є одним з найнадійніших автомобілів в своєму сегменті. Він також пропонує шикарні сидіння і взагалі, вражаючий своєю якістю салон. Всі п’ять сидінь оснащені підігрівом і повністю обтягнуті шкірою. Передні сидіння оснащені електроприводом, а рульове колесо з підігрівом входить в стандартну комплектацію. Також в базі K900 – 12,3-дюймовий сенсорний екран, функція підтримки Bluetooth, аудіосистема Lexicon з 17 динаміками, Apple CarPlay, два порта USB і Android Auto.

2019 Mercedes-Benz SL
Оцінка салону: 8,3 / 10 | Загальний бал 8,5 / 10

mercedes benz sl

Цей потужний розкішний круізер оснащений приголомшливим салоном, в якому вас чекають зручні сидіння, просторий багажник, великий набір стандартних функцій. Завдяки високому класу оснащення, автомобіль SL добре підходить для поїздок на далекі дистанції. Він вкрай зручний для двох, пропонує багато простору в області ніг та матеріали найвищої якості. У стандартній комплектації — жорсткий дах з електроприводом, панорамний люк на даху і 12,3-дюймовий екран.
Інформаційно-розважальна система COMAND підтримує Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, навігацію і радіо.

2019 Audi A4

Оцінка салону: 8,3 / 10 | Загальний бал 8,7 / 10

audi a4

Audi A4, один з кращих розкішних компактних автомобілів 2019 року і один з найдоступніших авто в своєму класі, в стандартній версії пропонує шкіряну оббивку, передні сидіння з електроприводом, обігрівом і регулюванням у восьми напрямках. Салон має дерев’яні акценти та м’які на дотик поверхні, що створюють вишуканий комфорт. Стандартні технології — 7-дюймовий дисплей з інформаційно-розважальною системою MMI, а також Android Auto, Apple CarPlay і Bluetooth.

2020 Mercedes-Benz E-Class

Оцінка салону: 8,4 / 10 | Загальний бал 8,3 / 10

e class

Середньорозмірний розкішний автомобіль з преміальним салоном, комфортною їздою і потужними моторами. У пакет стандартної обробки входить шкіряна оббивка, передні сидіння з електроприводом, натуральне дерево і панорамний люк на даху. Стандартні технології — 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи COMAND, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, радіо, навігація та два порти USB.

2020 Audi R8

Оцінка салону: 8,4 / 10 | Загальний бал 8,7 / 10

audi r8

Audi R8 є одним з найдорожчих автомобілів у нашому рейтингу. Він під зав’язку напханий новітніми технологіями, включаючи і Audi virtual cockpit, що вміє розпізнавати почерк і голос власника. Має стандартний двозонний автоматичний клімат-контроль, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth і точку доступу Wi-Fi.

2019 Porsche Boxster

Оцінка салону: 8,6 / 10 | Загальний бал 9,1 / 10

porsche boxter

Видатний продуктивний автомобіль Porsche Boxster оснащений двома регульованими сидіннями з великим простором в області ніг і чудовою обробкою для комфортних дальніх поїздок. В “базі” є складаний м’який верх, 7-дюймовий сенсорний екран, Bluetooth, аудіосистема з шістьма динаміками і супутникове радіо.

2020 Audi A8

Оцінка салону: 8,6 / 10 | Загальний бал 8,2 / 10

audi a8

Флагманський седан A8 має висококласний салон з ультракомфортними сидіннями для п’яти чоловік. Кожне сидіння оснащене підігрівом і 18-ступінчастим регулюванням потужності. У стандартну комплектацію входить шкіряна оббивка, оброблена натуральним деревом. З технологій — два сенсорні екрани інформаційно-розважальної системи, підтримка Android Auto і Apple CarPlay, стереосистема преміум-класу Band & Olufsen з 17 динаміками.

2019 Audi A5

Оцінка салону: 8,7 / 10 | Загальний бал 8,7 / 10

audi a5

Чудовий компактний автомобіль з шкіряними сидіннями і 7-дюймовим екраном з топовою інформаційно-розважальною системою Audi MMI.в стандартній комплектації. Також в “базі” — 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, потужністю 248 к.с., які можна за додаткову плату підвищити до 444 к.с.

2019 Mercedes-Benz S-Class

Оцінка салону: 9,2 / 10 | Загальний бал 9,1 / 10

s-class

Супер-розкішний Mercedes-Benz S-Class — один з кращих в своєму класі і один з кращих на ринку, що пропонує потужність і розкіш. Базова комплектація йде з двигуном V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 362 к.с., панорамним люком на даху і бездротовою зарядкою. S-Class також пропонує інформаційно-розважальну систему COMAND з 12,3-дюймовим екраном, що підтримує Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth і навігацію.

Будь-який з представлених luxury авто ви можете купити у вживаному вигляді з США за допомогою Star Cars. Ми працюємо з клієнтом під ключ, відповідаємо за всі процеси, включаючи доставку і розмитнення. Вигода становить до 40% в порівнянні з покупкою на ринку України. З нами бу авто можна купити в кредит, розстрочку, лізинг. Є особливі умови для юридичних осіб.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top