Огляд кращих бу авто з США для подорожей по Україні

Огляд кращих бу авто з США для подорожей по Україні

Внутрішні подорожі в нашій країні швидко набирають популярність. Багато українців перестали бачити потенціал для пригод тільки в країнах Європи, США та всіляких курортах. Серед жителів Львова поїздки особливо популярні: адже поруч зі Львівщиною знаходяться Українські Карпати, безліч визначних пам’яток і відразу кілька національних природних заповідників.

Вибір автомобіля для подорожі – процедура особливої ​​важливості. Якщо ви припускаєте, що, коли у вас з’явиться автомобіль, будете багато подорожувати і шукати пригод, то варто врахувати цей момент перед покупкою машини. Є кілька важливих факторів, яким повинен відповідати ваш автомобіль, якщо ви – фанат активного відпочинку.

Основні вимоги до авто для подорожей

  • Зручний і просторий салон (щоб ви могли довгий час перебувати в дорозі і не відчувати болю в спині або ногах)
  • Місткий багажник, бажано зі спеціальними кріпленнями для багажу
  • Потужний двигун
  • Повний привід
  • Добре поєднання двигуна і трансмісії (це веде до економічної витрати палива і високій швидкості автомобіля)
  • М’яка підвіска (щоб на поганій дорозі або в горах пасажири не відчували тряску і удари)
  • Багатий комплекс систем допомоги (асистентів водія)

Які бу авто з США відповідають цим вимогам?

Компанія StarCars вибрала для вас п’ять кращих авто з США з пробігом для тривалих і коротких подорожей. На будь-якому з цих авто ви можете сміливо вирушати в поїздки по Україні.

Volkswagen Golf

vw golf

Популярна модель з повним приводом, містким багажників для речей і обладнанням, а також гарним набором систем допомоги, гідним інформаційно-розважальним комплексом і високими технічними характеристиками. Якщо ви вибираєте Фольксваген Гольф, то будь-яка ваша поїздка в будь-яку точку України матиме хороший фінал. Найпоширеніший двигун – 1.8 бензин потужністю 170 к.с., що працює в поєднанні з автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Можливостей уживаного Гольфа американського походження вам буде більш ніж достатньо для подорожей.

Toyota Camry

toyota camry

Легкова машина класу D з відмінною шумоізоляцією, підігрівом сидінь, у зручними пасажирськими місцями, а також зручною парковкою за підтримки “розумного” асистента. Тойота Камрі – дуже комфортний автомобіль. За його кермом або на задньому сидінні ви будете почувати себе як вдома, долаючи при цьому сотні кілометрів. У топовій комплектації моделі Camry пропонує власнику такі єлементі: система контролю над “сліпими” зонами, трьохзонний клімат-контроль, високоякісні подушки безпеки для задніх пасажирів. Тойота Камрі – відмінний автомобіль для великої родини. Глава сімейства буде відпочивати за кермом при цьому не менше, ніж його супутники – діти та інші родичі. Після довгої поїздки ви не будете відчувати себе втомленим, навпаки – повним сил і з готовністю до пригод.

Volvo XC90

volvo xc90

У цього кросовера Вольво – кращий інтер’єр в класі, а, погодьтеся, зручності в салоні мають визначальне значення в тривалих поїздках. До відмінному інтер’єру додається інтелектуальна технологія Volvo і чудова ефективність. Все це в сумі робить Volvo XC90 ідеальною машиною для поїздки на курорт, в гори, на озеро, національний заповідник. Безпечна, зручна, функціональна і елегантна машина, з підвищеним рівнем розкоші в комфорті. Якщо зважитеся купити Вольво ХС90, фахівці StarCars знайдуть для вас кращу комплектацію за рекордно низькі гроші!

Honda HR-V

honda hr-v

Ви часто бачили, щоб в одній машині були зібрані кращі якості, властиві автомобілям в цілому? Коли авто має безпеку, при цьому дозволяє швидко пересуватися і без обмежень в типах дорожнього покриття, має просторий салон і при цьому компактні розміри, що дозволяють припаркувати такий автомобіль в будь-якому місці, навіть на вузькій вуличці Львова. Компактний кросовер Honda HR-V має все це в собі і демонструє високу довговічність: навіть якщо на одометрі цифра наближається до “сотні” тисяч кілометрів пробігу, то цей автомобіль не втрачає своїх якостей. Він залишається таким же “вірним” і надійним супутником в будь-якій подорожі.

Mazda MX-5

mazda-mx-5

Шикарний спортивний автомобіль, який трохи вибивається з образу типового автомобіля для подорожей: адже все-таки це не кросовер і не компактний хетчбек. Однак це відмінний варіант для подорож на самоті або удвох, якщо ви любите відпочивати зі смаком. Mazda MX-5 оснащений відкритим верхом, що робить його справжньою мрією для любителів такого стилю. Відправляйтеся в нову пригоду з теплими приємними хвилями повітря в ваше волосся.

Замовляйте авто з США у Львові з StarCars – економте до 40%!

Наші експерти завжди в очікуванні ваших запитань і заявок. Ми приймаємо замовлення на авто з Америки 24/7. Телефонуйте нам за номерами: +38 (067) 654 50 57, +38 (067) 654 50 59, +38 (073) 749 29 29, +38 (073) 888 15 17. Приходьте до нас в офіс у Львові: вул . Луганська, 18. Бажаємо прекрасних покупок!

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top