Презентація нового Volkswagen Arteon

Презентація нового Volkswagen Arteon

В Україні презентували флагманський Volkswagen Arteon! 

    На початку серпня відбулася українська прем’єра нового флагмана марки Volkswagen – моделі Arteon. Машина вже є в офіційних дилерів і доступна для тест-драйвів. 
   Українська прем’єра нового флагмана марки – Volkswagen Arteon відбулася в новому котеджному містечку RIVIERA ZOLOCHE під Києвом. Компанія Порше Захід обрала це місце не випадково, оскільки нова модель Arteon уособлює життя за новими стандартами якості, у світі високих технологій. 


   

   Загальна довжина нового Arteon становить 4862 мм, а ширина – 1871 мм. Колісна база дорівнює +2841 мм. При цьому суттєво збільшується простір у салоні та багажному відділенні автомобіля, об’єм якого тепер становить від 563 до 1557 літрів (при складених спинках задніх сидінь). Volkswagen Arteon Як і належить флагману модельного ряду, Arteon оснащений інноваційними електронними помічниками для водія, наприклад останнім поколінням системи адаптивного круїз-контролю ACC, який відтепер працює на швидкості до 210 км/год з функцією реагування на дорожні знаки.

 
    Online-служби відкривають новий рівень можливостей для синхронізації та використання мобільних пристроїв на базі операційних систем Apple і Android за допомогою технології App-Connect. Мультимедійною системою можна керувати за допомогою жестів, а сама вона здатна інтегрувати смартфони та планшети водія і пасажирів до загального функціоналу інформаційно-розважального комплексу.

    Arteon отримав нові двигуни об’ємом 2.0 л потужністю від 190 до 280 к.с. З ними агрегатується 7-ступінчаста автоматична коробка передач із подвійним зчепленням DSG. Як опція пропонується повний привод 4MOTION. Новинка представлена в Україні в двох комплектаціях: Elegance та R-Line. Машина вже доступна в автосалонах офіційних дилерів Volkswagen в Україні. Новий флагман можна не тільки оглянути в статиці, а й записатися на тест-драйв.

Замовляйте авто зі США разом з компанією Стар-Карс Львів.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top