ТОП-5 кращих мінівенів з США в 2021 році

ТОП-5 кращих мінівенів з США в 2021 році

Сучасні мінівени оснащені всіма самими новітніми функціями і технологіями безпеки. Вони місткі та швидкі. Ідеальний сімейний автомобіль з чудовим внутрішнім простором, зручним управлінням, добре продуманою організацією простору і безліччю цінних цифрових помічників – все це мінівени з США.

Менеджери StarCars зібрали кращі мінівени, які можна купити на аукціонах США в 2021 році. Кожен з них – оптимальне поєднання якості й ціни.

5. Chrysler Pacifica

Chrysler Pacifica – автомобіль досить високого класу. І коштує він трохи дорожче, ніж будь-який інший мінівен. Однак на 100% коштує своїх грошей. У Pacifica є плавність ходу, маневреність і відмінна звукоізоляція в салоні. Навіть в стандартній комплектації він насичений технологіями до межі. Серед них нова інформаційно-розважальна система з 10,1-дюймовим сенсорним екраном і повний набір передових засобів допомоги водієві. Він також вміє бути надзвичайно функціональним.

4. Toyota Sienna

Toyota Sienna має найвищий рейтинг надійност та відмінну економію палива. Він теж коштує дорожче всіх конкурентів, за винятком хіба що Chrysler Pacifica. Це незвичайний мінівен, зі своїми перевагами. Продається він лише як гібрид. У ньому два електродвигуни поєднуються з бензиновим чотирициліндровим двигуном. Американці люблять його висококласний дизайн інтер’єру, зручні сидіння і чуйне рульове управління. Він також отримав відмінні оцінки в краш-тестах і має довгий список стандартних функцій безпеки. І це один з двох мінівенів з опціональним повним приводом.

3. Chrysler Voyager

Chrysler Voyager має бюджетну стартову вартість і у нього досить низька витрата палива. Voyager – це більш дешева версія Pacifica з меншою кількістю функцій. Чудова пропозиція для тих, хто хоче отримати прекрасний продукт від Крайслер, але не хоче платити занадто багато. Бюджетний, але дуже якісний мінівен, який вже зараз можна купувати на аукціонах Америки разом зі StarCars.

2. Kia Sedona

Південнокорейський мінівен Kia Sedona має низьку стартову вартість і помірну вартість обслуговування. Sedona також має хороші показники надійності. По суті, це доступний автомобіль преміум-класу. У його салоні вам не здасться, що ви пішли на компроміс і отримали менше, ніж заслуговуєте. Усередині вас чекає висококласний внутрішній декор, плавна і тиха їзда та безліч зручних функцій. Серед них стереосистема преміум-класу Harman Kardon, вентильовані передні сидіння і кондиціонер.

1. Honda Odyssey

Чудовий японський мінівен Honda Odyssey оснащується стандартним двигуном V6 і 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. У нього низька витрата палива і добрий рейтинг надійності. Odyssey – не найдешевший автомобіль у своєму класі, але більш дешеві фургони не зроблять вас настільки щасливим, якими ви будете за кермом Honda Odyssey. Це найкраще поєднання вартості та якості. До 2021 року Одіссей оновлений і радує зміненим стилем, додатковими стандартними функціями безпеки і поліпшеною організацією заднього простору для пасажирів. Odyssey також має кращий в своєму класі вантажний відсік, зручні сидіння для восьми пасажирів, плавний і потужний двигун V6 і вражаючу плавність ходу.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top