Презентація електромобіля BMW Concept i4: 600 км без підзарядки і прем’єра нового дизайну BMW

Презентація електромобіля BMW Concept i4: 600 км без підзарядки і прем’єра нового дизайну BMW

Компанія BMW влаштувала офіційну презентацію свого розкішного концепту i4 в онлайн-режимі. Раніше ця подія планувалась в рамках Женевського автосалону, проте коронавірус і всесвітній карантин змусили обмежитися віртуальною прем’єрою.

Зміст

Concept i4 — що за автомобіль і чим він цікавий?

Модель i4 від BMW — електричне купе з потужним (530 к.с.) електричним двигуном і зовсім новим дизайном, за яким ми можемо бачити, як будуть виглядати все наступні моделі BMW. Зараз i4 представлен ​​як Concept, проте вже в 2021 планується його серійний випуск. Як кажуть в самій компанії, концепт i4 на 80% близький до майбутньої серійної версії.

Модель відноситься до преміум-класу і фактично являє собою розкішний автомобіль. Вона має приголомшливий технологічний і комфортний салон, велику решітку радіатора і новітні технології безпеки. Однак головне – не в цьому.

Двигун і батарея Concept i4

Ключовою перевагою BMW Concept i4 є ходова частина, що складається з електродвигуна, трансмісії та силової електроніки. Всі вони об’єднані в один компонент, що дозволяє підвищити ефективність перетворення енергії. Електродвигун видає 530 к.с., що можна порівняти з 4,4-літровим Twin-Turbo V8 на моделях M50i. Розгін від 0 до 100 км / год – близько 4 секунд. Максимальна швидкість – 200 км / ч.

Високовольтна батарея i4 має ємність 80 кВтг. Її зарядка до рівня 80% займає 35 хвилин. Дальність ходу концепту i4 — 600 км в циклі WLTP.

В якості основи використана модульна платформа CLAR, за допомогою якої в BMW планують забезпечити низькі витрати і високі обсяги виробництва.

bmw-concept-i4

Кузов і дизайн Concept i4

Електрокупе i4 втілює в собі нову мову дизайну BMW, в якій в майбутньому будуть оформлятися все нові автомобілі. З переднього ракурсу вигляд автомобіля формує великий бампер, реалізований з ретельною турботою про кращу аеродинаміку. Новітня інтерпретація логотипу BMW прекрасно виглядає на капоті і поєднується зі сріблястим кольором машини.

За розмірами i4 досить компактний: в BMW обіцяють, що припаркувати купе можна буде практично в будь-якому місці, навіть з обмеженою площею.

bmw i4 premiere

Коли BMW i4 можна буде купити в Україні?

BMW i4 дебютує в 2021 році, але вперше з’явиться для покупки на початку 2022 року, в США. Якщо ви хочете першими купити BMW i4 в Україні, то найреальніший і швидкий варіант — покупка бу авто на аукціонах США, коли він тільки почне продаватися. Уже в березні-квітні 2022 року BMW i4 бу можна буде купити в хорошому стані та мінімальним пробігом з економією до 40% в порівнянні з цінами в Україні, якщо автомобіль взагалі буде продаватися в нашій країні.

А поки ви можете вибрати і купити бу електромобіль з США інших марок на нашому онлайн-аукціоні. Нагадуємо, у зв’язку з каоронавірусом на аукціонах Copart, Manheim та Iaai авто зараз коштують в середньому на 30% дешевше.
Компанія StarCars бажаємо вам вдалих покупок!

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top