Porsche Panamera отримає платинову версію у 2022 році

Porsche Panamera отримає платинову версію у 2022 році

З виходом електричного Porsche Taycan інтерес до «Панамери» істотно зменшився. Втім, у компанії не поспішають ховати бензинову модель та продовжують працювати над її розвитком. В тому числі й за допомогою створення спеціальних версій, – як, наприклад, Platinum Edition з дуже широким переліком встановленого обладнання та ледь помітними дизайнерськими штрихами.

До яскравих прикладів таких комплектацій можна віднести Panamera Platinum Edition. Такі автомобілі можна буде візуально відрізнити від звичайних за спеціальним сірим забарвленням, злегка затемненим емблемам і особливим колісним дискам. Крім цього, нестандартне виконання можна визначити за заводським тонуванням і чорним молдінгом навколо скла.

Що стосується додаткового обладнання, то тут можна виділити матричні LED-фари PDLS Plus, зовнішні дзеркала з автозатемненням, адаптивну пневмопідвіску та асистент паркувальня.

У Західній Європі автомобіль продаватиметься з лютого 2022 року. Причому, у тій же Німеччині, за Panamera 4 Platinum проситимуть на 21 тисячу більше, ніж за звичайну Panamera 4 – від 111 045 євро. Скільки «платинова Панамера» коштуватиме в Україні – поки невідомо.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top