Новий Mercedes-Benz S-Class 2020: Огляд сьомого покоління флагманського седана

Новий Mercedes-Benz S-Class 2020: Огляд сьомого покоління флагманського седана

Вересень 2020 став особливим місяцем – офіційно представлено довгоочікуване 7-е покоління флагманського розкішного седана S-Клас від Mercedes-Benz. Він є квінтесенцією і вітриною всіх найновіших та інноваційних технологій, досягнень і “фішок” німецького бренду. Тому кожну нову генерацію S-Класу чекають з особливим інтересом. На щастя, в цей раз очікування не марні – новий S-Class 2020 вразив навіть самих критично налаштованих автолюбителів.

Сьоме покоління S-Класу ми розберемо по трьом самим об’ємним і важливим пунктам – дизайн, технології та двигуни.

Дизайн Mercedes-Benz S-Клас

Флагманський “мерс” отримав новий дизайн екстер’єру, виконаний в стилістиці останніх моделей німецького бренду. Автомобіль побудований на новій платформі, а це дало можливість реалізувати деякі технологічні нововведення – наприклад, повнокероване шасі або адаптивну підвіску з унікальним функціоналом.

New-Mercedes-Benz-S-Class-32

Новий S-Class 2020 виглядає неймовірно, нічого не скажеш. У нього правильні пропорції, довгий капот і сильно нахилена передня стійка. В якості опції доступні висувні ручки дверей, які під час їзди зникають в кузовних панелях, утворюючи абсолютно рівну поверхню на бічній частині машини. Рішення не тільки стилістичне, воно безпосередньо впливає на аеродинаміку – до речі, показник лобового опору у S-Class 7 покоління знову один з кращих – 0.22 Cd.

Mercedes-Benz S-Klasse, 2020

В цілому, зовнішній дизайн Мерседес-Бенц S-Клас виглядає настільки ж витончено, як і у попередника з індексом W222. він отримав повністю діодні передні фари та задні ліхтарі, які обзавелися горизонтальною орієнтацією. Як опція пропонується комплект діодних фар з новою системою Digital Light, які вміють проектувати на дорогу маркування або попереджувальні знаки. У кожній такій фарі міститься 1,3 мільйона рухомих мікродзеркал.

New-Mercedes-Benz-S-Class-32

За розмірами флагманський S-Class збільшився в довжині, ширині та висоті, у порівнянні з попереднім поколінням.

В інтер’єрі S-Класу також повністю змінився дизайн. Відтепер його прикрашає цілий комплекс сенсорних дисплеїв (їх 5 по всьому салону), поліпшена обробка і більш технологічне оснащення. В оснащенні можна знайти комплект інноваційних фронтальних подушок безпеки для пасажирів задніх сидінь. Стиль салону S-Класу вийшов дуже цифровим, до відмови напханий новими технологіями. Втім, про них розповімо в окремому розділі.

Технології Mercedes-Benz S-Клас

У Daimler новий Mercedes S-класу описали не інакше як «якість небувалого раніше рівня». За традицією, флагманський седан не тільки задає стандарти в своєму класі, але і презентує для світу щось зовсім нове. Наприклад, колись саме S-Клас подарував світові систему ABS, подушки безпеки, дотягувачи дверей, систему стабілізації, адаптивний круїз-контроль, систему нічного бачення та інші інновації.

Цього разу S-Клас дивує унікальною системою, здатною вгадувати бажання водія, проекційним дисплеєм з технологією доповненої реальності, а також фронтальними подушками безпеки для пасажирів другого ряду сидінь. По салону розосереджено цілих п’ять сенсорних дисплеїв, частина з них – з технологією OLED. Друге покоління системи MBUX пропонується в комплексі з величезним сенсорним екраном вертикальної орієнтації, з якого можна управляти буквально всіма функціями автомобіля.

Mercedes-Benz S-Klasse, 2020, Outdoor, Interieur

Функцій та технологій в оновленому S-Класу хоч відбавляй. Один тільки чотирьохзонний клімат-контроль має 17 режимів роботи для передніх користувачів, і 20 – для задніх. У сидінь є 19 електричних двигунів для налаштування в більш ніж 8 площинах. Також вони мають функції підігріву та вентиляції, масажу. У салоні є амбієнтнє підсвічування, складене з 250 LED-елементів, розташованих на відстані 1,6 см один від одного. Світлодіодні елементи складають також частину функції Energizing, що відповідає за комфорт водія і пасажирів під час поїздок. А функція Interior Assist інфотейнмент-системи MBUX вміє аналізувати ситуацію і розпізнавати бажання водія – по жестам, поворотам тіла, висловленим вголос зауваженням.

Mercedes-Benz S-Klasse, 2020, Outdoor, Interieur
Також в новому S-Class 2020 встановлена ​​нова цифрова панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма і 3D-зображенням. Пару йому складає проекційний дисплей площею 77 дюймів і технологією доповненої реальності. На лобовому склі тепер можна побачити не тільки показання приладів або дані бортового комп’ютера, але і навігаційні підказки.

У другій половині 2021 року також ще очікується поява трасового полуавтопілота Drive Pilot для Мерседеса S-Класу.

Двигуни Mercedes-Benz S-Клас

У лінійку моторів оновленого флагманського седана входять рядні 6-циліндрові агрегати – бензинові та дизельні.

  • S 450 4MATIC – 3.0 L M256 I6-T (бензин) потужністю 367 к.с.
  • S 500 4MATIC – 3.0 L M256 I6-T (бензин) потужністю 435 к.с.
  • S 580 4MATIC – 4.0 L M176 V8-TT biturbo (бензин) M176 V8 biturbo потужністю 489 к.с.
  • S 350 d, S 350 d 4MATIC і S 400 d 4MATIC 2.9 L OM656 I6-T (дизелі) потужністю 286 і 326 к.с.
  • S 580 e – 3.0 L M276 V6-T (бензин, PHEV) потужністю 367 к.с. + 100 к.с.

Всі двигуни нового S-Класу працюють з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач 9G-tronic і повним приводом, опціонально можна вибрати задній привід для дизельної версії.

Mercedes-Benz S-Klasse, 2020, Outdoor, Fahraufnahme, Exterieur: Onyxschwarz // Mercedes-Benz S-Class, 2020, outdoor, driving shot, exterior: onyx black

Також офіційно озвучений вихід в майбутньому “зарядженої” модифікації AMG S63 з гібридним двигуном, флагманського виконання Maybach і броньованої модифікації Guard. Цікаво, що в 7 поколінні S-Class не планується випуску купе або кабріолета, їх замінять моделі AMG GT і SL-Class наступного покоління.

У Німеччині продажі Mercedes-Benz S-Class 2020 почнуться вже в кінці поточного року, а в США і в інших країнах новинка з’явиться вже в наступному, 2021 році. Нагадаємо, що старий S-Class з США активно пропонується на аукціонах США. Ставши клієнтом StarCars, ви зможете купити бу S-Клас будь-якого покоління і року випуску. Детальніше про покупку Mercedes-Benz S-Клас ви можете дізнатися у наших менеджерів за телефонами +38 (067) 654 50 57, +38 (067) 654 50 59, +38 (073) 749 29 29, +38 (073) 888 15 17, на цьому сайті або особисто в одному з нашому офісі у Львові!

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top