На яких автомобілях найчастіше перевищують швидкість?

На яких автомобілях найчастіше перевищують швидкість?

Три з п’яти марок автомобілів з найбільшою кількістю штрафів за перевищення швидкості вважаються спортивними брендами.

Страхова компанія Insurify вивчила дані 4 мільйонів заявок на страхування, щоб визначити, власники автомобілів яких брендів найбільш схильні до швидкої їзди.

Щоб подати заявку на страхування автомобіля, водії розкривають таку інформацію, як марка і модель автомобіля, яким вони керують, а також недавню історію штрафів за порушення ПДР. В Insurify підрахували частку водіїв з одним або декількома записами про перевищення швидкості для кожної марки автомобілів. На основі цього аналізу вони визначили п’ять провідних марок з найбільшою часткою штрафів за перевищення швидкості.

Виявилося, що найчастіше допустиму швидкість перевищують власники Alfa Romeo, а найбільш законослухняними в цьому питанні – володарі автомобілів Lincoln.

✅Топ-5 брендів автомобілів, водії яких найчастіше перевищують швидкість:

– Alfa Romeo – на 41,45% частіше середньостатистичного значення
– Subaru – на 20,38% частіше
– Volkswagen – на 17,77% частіше
– Maserati – на 16,20% частіше
– RAM – на 15,74% частіше

Найбільш провокуючою на “їзду з вітерцем” моделлю Alfa Romeo виявився седан Giulia – водії таких авто перевищують швидкість на 16% частіше за інших. Серед власників Subaru до такого правопорушення найбільше (на 20% частіше за інших) схильні водії моделі WRX. З числа власників Volkswagen перевищення швидкості найчастіше фіксують у водіїв Golf GTI (15,88%), у Maserati це модель GranTurismo (13.62%), а у RAM – пікап 1500 (12,28%).

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top