Аукціон Manheim

Аукціон Manheim

Авто аукціон США Manheim – один з найбільших і найстаріших аукціонів з продажу автомобілів в Америці. Він є закритим страховим аукціоном, на якому торгують виключно офіційні дилери і ліцензовані авто трейдери. Компанія має в своєму розпорядженні більше 100 торговельно-виставкових майданчиків по всьому світу.

Крім продажів автомобілів компанія також надає безліч послуг, серед яких відновлення автомобілів, дилерське фінансування, інспекція, логістика та інше.

Аукціон почав свою історію в 1945 році як оптовий автомобільний ринок. Весь цей час фірма виступає у ролі законодавця галузевих стандартів з купівлі та продажу вживаних автомобілів.

Аукціони США Мanheim по праву можуть вважатися провідними постачальниками ремаркетінгових послуг для авто з Північної Америки, які об’єднують продавців і покупців на найбільших оптових майданчиках світу, перетворюючись в найбільшу світову мережу аукціонів.

Компанія володіє 125 традиційними торговими територіями, а також мобільними і онлайн-аукціонними сайтами. Все це дозволяє Мanheim продавати комерційні і некомерційні продукти своїм клієнтам, а також в значній мірі множити бізнес-віддачу, поставляючи інноваційні, комплексні рішення. Штат з приблизно 18 тисяч співробітників аукціонів, реєструють близько 8 мільйонів автомобілів, що конвертується в 57 мільярдів доларів обороту і дохід в 2.6 мільярда доларів щорічно.

Авто аукціон США Мanheim привертає увагу в першу чергу через те, що на майданчиках, як правило, продаються абсолютно справні та не биті автомобілі, які з тих чи інших причин були списані страховими компаніями або дилерами. Але за рахунок стану автомобілів ціни на аукціоні Мanheim помітно вище, ніж на Копарт або Іншуренс, але це і зрозуміло, так як останні два аукціони працюють на продаж битих автомобілів.

Але головним недоліком для приватних осіб є те, що аукціон є закритим, тому, навіть при великому бажанні покупець не зможе взяти участь у торгах. Більш того, приватній особі навіть не доступний для перегляду список лотів на сайті компанії які будуть виставлятися на торги.

Це змушує приватних осіб звертатися до посередників, які мають право на участь у торгах. Одним з них є компанія StarCars.

Як підсумок, можна сказати, що автоаукціони США Мanheim будуть цікаві людям, які готові купувати автомобілі за дещо вищими цінами та не бажають займатися ремонтом тільки но придбаного авто. Купити такі автомобілі можна тільки будучи ліцензованим дилером, тому, абсолютна більшість українців змушені звертатися в компанії-посередники, які мають доступ до торгів.

StarCars є повноправним учасником торгів на Мanheim, що дає нам можливість підбирати дійсно якісні автомобілі для своїх клієнтів.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top