Аукціон IAAI

Аукціон  IAAI

Страховий аукціон Insurance Auto Auctions IAA почав свою історію ще на тоді, колі ера  автомобільної промисловості лише починала свої перші кроки. Справа, яка розпочиналася як звичайне звалище розбитих авто, зараз переросла в багатомільярдний бізнес, і наразі, цей страховий аукціон є одним з найсильніших у світі з надання послуг перепродажу автомобілів після ДТП або інших страхових випадків.

На аукціоні IAAI продають свої автомобілі, у першу чергу, дилери та майстерні по відновленню транспортних засобів. Компанія перетворилася в класичний автомобільний аукціон тільки в 1982 році. Це стало результатом бурхливого розвитку автомобільного ринку США, в результаті чого, стала з’являтися неймовірна кількість битих авто, які вже не могли переробляти спеціалізовані автомобільні звалища.

До цього моменту якраз наспів і активний розвиток комп’ютерної промисловості, що дозволило компанії Insurance увірватися у світ онлайн-торгівлі. Починаючи з цих років аукціон переріс у одного з провідних учасників ринку продажів вживаних автомобілів, постійно вдосконалюючи методи ефективного ремаркетингу.

Основною стратегією ж розвитку стало підключення дрібних компаній, які займалися відновленням битих авто. Саме приплив таких автомобілів дозволив аукціону в рази збільшити свої доходи і розширитися до тих розмірів, якими зараз володіє.

Система роботи IAA-Insurance

Основним джерелом надходження автомобілів на аукціон є страхові компанії. Як тільки у них з’являється автомобіль який просто не вигідно ремонтувати зважаючи на тяжкість пошкоджень, страхова компанія звертається до IAAI. Аукціон забирає битий автомобіль, після чого починається перевірка VIN-коду, показання спідометра, а також оцінюється ступінь пошкоджень. Якщо експерти аукціону приходять до висновку, що автомобіль може бути відновлений і перепроданий, його фотографують і відправляють на відстійник, де він знаходиться до моменту відновлення. Після цього, автомобіль отримує всі необхідні сертифікати придатності і безпеки і виставляється на продаж.

У день продажу такі автомобілі пропонуються у порядку черги, згідно з номерами. Авто в робочому стані викочується для демонстрації роботи його основних вузлів, а також, щоб учасники торгів могли побачити те, що купують. Крім відновлених транспортних засобів, аукціон також пропонує биті авто, або машини, які придатні тільки для розборки. Таким чином, на аукціоні можуть знайти свій товар практично всі, хто зав’язаний на автомобільному бізнесі.

Купити авто на аукціоні IAAI можна і онлайн. Спеціально для цього, компанія проводить трансляцію аукціону, завдяки чому, можна робити ставки віддалено. У разі, якщо лот виграє людина, не присутня на аукціоні, автомобіль бронюється за переможцем і далі вже починається процес документального оформлення і підготовка до транспортування.

Які плюси і мінуси аукціону IAA-Insurance

Хоча аукціон надає досить гнучкі можливості, де кожен може знайти те, що шукає в залежності від запитів і фінансових можливостей, існує чимала небезпека того, що відновлений автомобіль може бути насправді не в такому гарному стані, як це здається на перший погляд. Іноді корисно побачити, що насправді сталося з автомобілем, ніж дивитися на відновлену машину не знаючи її стану до ремонту.

Тому, якщо ви не знаєте як краще підбирати автомобілі на такому специфічному аукціоні, краще звернутися до професіоналів своєї справи. StarCars знає як вибрати дійсно якісний автомобіль, який буде приносити задоволення, а не головний біль. Авто з США на замовлення в Україні – це саме те, що потрібно людині, яка шукає хороший автомобіль в Америці, але не знає тонкощів цієї непростої справи.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top