Чи буде зростати вартість пального найближчим часом?

Чи буде зростати вартість пального найближчим часом?

У Мінекономіки розповіли, чи буде зростати вартість пального в Україні найближчим часом.

☝️Відповідну заяву в інтерв’ю “Кореспондент” зробив голова відомства Ігор Петрашко.

Так, на його думку найближчим часом вартість пального буде стабільна, тому що великі мережі АЗС домовились між собою та з владою про узгоджену цінову політику.

✅”Ціна у великому опті на дизель з початку і до кінця березня не зросла, а іноді навіть дещо знизилася.

Ми шукали рішення для того, щоб ціни на АЗС також відображали логіку процесу і не були спекулятивними. Коли ринок суперконкурентний, то маржа маленька. А коли ціна на нафту зросла, починається паніка, і всі роздмухують собі можливість спекулятивного заробітку.

?За останні два тижні ми провели багато зустрічей з представниками різних АЗС. Ми прийшли до формату Меморандуму і підписали його з Нафтогазовою асоціацією України, яка представляє інтереси найбільших гравців ринку. Ключова мета Меморандуму – це об’єднання зусиль для цінової стабільності на ринку нафтопродуктів”, – зазначив очільник Мінекономіки.

?‍♀️Варто зазначити, що останнім часом ціни на бензин та дизельне пальне взагалі показали падіння. Подібне пов’язано з тим, що 2 квітня між учасниками паливного ринку і Кабміном був підписаний меморандум, який передбачає, що ціни на всі марки нафтопродуктів в квітні будуть нижче 30 грн/л.

Ви вже встигли відчути падіння цін на пальне??

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top