BRABUS 900 Rocket Edition на базі Mercedes-AMG GLE 63S 4MATIC Coupe: найшвидший позашляховик у світі

BRABUS 900 Rocket Edition на базі Mercedes-AMG GLE 63S 4MATIC Coupe: найшвидший позашляховик у світі

Компанія з німецького міста Боттроп, яка спеціалізується на заводському тюнінгу та доопрацюванні автомобілів концерну Daimler, показала свій новий автомобіль Brabus 900 Rocket Edition. Цифровий індекс в його назві традиційно свідчить про неабияку потужність двигуна.

Побудований на базі повнопривідного Mercedes-AMG GLE 63S Coupe екземпляр, крім шикарного оснащення й аксесуарів, отримав двигун V8 збільшеного до 4,4 літра обсягу з кованими поршнями, шатунами та колінвалом,- і він дійсно видає 900 к.с. при крутному моменті у 1050 Нм. Технічно тяга бензинового бітурбо може досягати 1250 Нм, проте німці обмежили її на нижчій позначці заради збереження деталей приводу і трансмісії.

Згідно з заявленими виробником характеристиками Brabus 900 Rocket Edition розганяється з місця до сотні за 3,2 секунди, досягаючи максимальної швидкості у 330 км/ч. Це, здавалося б, ненабагато швидше за «першоджерело»: 612-сильний AMG GLE 63S Coupe розмінює першу сотню за 3,8 секунди, проте в колах грошовитих шанувальників такої техніки підраховується кожна «десятка».

У компанії заявляють про готовність провести обмежену партію з 25 примірників Brabus 900 Rocket Edition, що, по ідеї, дасть привід називати його серійним автомобілем.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top