BMW 8 2017

BMW 8 2017

    Серійне купе BMW 8 Series планують представити в 2018 році, а його закамуфльований прототип “засвітився” на Нюрбургрингу.

В італійському Вілла Д’есте на шоу ретроавтомобілів Concorso d’eleganza офіційно представили купе BMW 8 2017. Поки що – в статусі концепт-кара, однак вже у 2018 році нова БМВ 8 стане на конвеєр. Концепт-кар BMW 8 Series відрізняється рубленим дизайном, але водночас його лінія даху має вельми елегантний вигляд.

 


    Купе БМВ 8 також презентувало новий образ фірмової решітки радіатора. Найімовірніше, серійна модель, як і концепт, отримає лазерні фари. В оздобленні салону використані шкіра й алькантара, а важіль КПП і джойстик мультимедійної системи iDrive інкрустовані кристалами Swarovski. Віртуальна панель приладів і сенсорні кнопки очевидно збережуться і на серійному BMW 8 2019.

 

   Характеристики БМВ 8 тримають у таємниці, але відвідувачі Concorso d’eleganza все ж таки змогли почути двигун BMW. Судячи зі звуку, це 4,4-літровий турбований V8. За попередніми даними, його запропонують у версіях на 462 і 600 к.с., причому більш потужна вісімка припасена для БМВ М8. До речі, закамуфльований прототип BMW M8 2019 представили під час 24-годинних перегонів на Нюрбургрингу. У лінійці також будуть рядні шестициліндрові мотори і V12 твін-турбо.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top