Автосалон у Лос-Анджелесі 2021: найбільш цікаві прем’єри

Автосалон у Лос-Анджелесі 2021: найбільш цікаві прем’єри

Список дебютів автосалону в Лос-Анджелесі 2021 року включає безліч електромобілів і позашляховиків як від традиційних автомобільних компаній, таких як Subaru, так і компаній, про які ви ніколи не чули.

На цій сторінці ми покажемо та розповімо про найгучніші прем’єри міжнародного Лос-Анджелеського автосалону, який проходить з 17 по 28 листопада 2021 року.

Fisker Ocean

фіскер океан

  • Перший серійний автомобіль Fisker, кросовер із акумуляторною батареєю.
  • Виробництво розпочнеться у листопаді 2022 року, ціна від 37 499 доларів США.
  • Каліфорнійський режим опускає всі вікна та дах кросовера одним натисканням кнопки.

 

Кросовер пропонуватиметься у трьох комплектаціях, у його топовій моделі Extreme з двома двигунами Ocean матиме запас ходу понад 565 км за оцінками Fisker та здатність розганятися з нуля до 60 миль на годину лише за 3,6 секунди.

Він матиме дах із викладеними на ньому сонячними панелями, які генеруватимуть енергію для поїздок. Усередині ви знайдете 17,1-дюймовий центральний екран, який перемикається з портретного в ландшафтний режим, залежно від ваших уподобань.

Chevrolet Corvette Z06 2023 року

шевролет корветт з06

  • 5,5-літровий двигун V8 з плоским колінчастим валом потужністю 670 кінських сил.
  • Модернізовані гальма, шини та новітня адаптивна система підвіски Magnetic Ride Control

 

Chevrolet Corvette Z06 2023 є першим з кількох очікуваних варіантів Corvette із середнім розташуванням двигуна. Очікується, що Z06 розганяється з нуля до 100 км/год лише за 2,6 секунди. Chevy оснастила новий Corvette Z06 більш широкими та липкими шинами, ніж стандартна гума Stingray, а також унікальними передньою та задньою панелями для покращення аеродинаміки та притискної сили. Масивне функціональне крило височить над задніми фарами.

Jeep Grand Cherokee 4xe 2022 року

джип гранд черокі

  • Перший електрифікований Jeep Grand Cherokee являє собою плагін-гібрид з цільовим запасом ходу на електриці в 25 миль.
  • Доступний у кількох комплектаціях, включаючи великий позашляховик Jeep Grand Cherokee 4xe Trailhawk.
  • Чотирьохциліндровий бензиновий двигун у поєднанні з двома електродвигунами з приводом забезпечують крутний момент до 470 фунт-футів і 375 кінських сил.

 

Повністю перероблений Jeep Grand Cherokee перетворився на сімейство потужних позашляховиків, включаючи новий трирядний Grand Cherokee L і дворядний Grand Cherokee. Він буде пропонуватися як Jeep Grand Cherokee 4xe з плагін-гібридним силовим агрегатом, який забезпечує відмінну потужність та крутний момент. Запас ходу, за оцінками Jeep, понад 710 км.

Очікується, що він надійде у продаж на початку 2022 року.

Subaru Solterra 2023 року

субару солтерра

  • Світовий дебют першого електромобіля Subaru
  • За оцінками Subaru, запас ходу становить понад 355 км.
  • Стандартний повний привід та 8,3 дюйма дорожнього просвіту

 

Абсолютно новий Subaru Solterra 2023 – це компактний п’ятимісний електричний кросовер, здатний проїхати більше 355 км без підзарядки. Як і більшість Subaru, Solterra в стандартній комплектації поставляється з повним приводом та безліччю передових технологій безпеки.

Ходова з двома електродвигунами Solterra видає 215 кінських сил і 248 фунт-футів крутного моменту. Він оснащений удосконаленою системою керування тяговим зусиллям Subaru X-Mode, коли рух стає трохи складнішим.

Очікується, що Subaru Solterra надійде у продаж у США в середині 2022 року і є продуктом спільного підприємства з Toyota.

Imperium Skyworth ET5 SEV

імперіум ет5

  • Дебют на ринку США
  • Електричний кросовер китайського виробництва із запасом ходу до 520 км.
  • Виходить для ринку США наприкінці 2021 року

 

На автосалоні в Лос-Анджелесі у 2021 році у США відбувся дебют кросовера Imperium Skyworth ET5. Imperium Skyworth ET5. Це один із багатьох призначених для продажу електричних позашляховиків родом із Китаю, який вже продається на деяких ринках, включаючи Канаду.

Спочатку він пропонуватиметься у двох моделях із передбачуваною дальністю ходу 410 або 520 км на одній зарядці. Ціни починаються з 29 990 доларів за базову модель і 39 990 доларів за версію зі збільшеним запасом ходу.

Chevrolet Silverado ZR2 2022 року

шевроле сильверадо зр2

  • Створено на базі оновленого повнорозмірного пікапа Chevrolet Silverado 2022 року.
  • Підвіска піднята та модернізована з використанням перевірених технологій та тюнінгу для гонок по пустелі.
  • 6,2-літровий V8 у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

 

Після багатьох років успіху компактного пікапа Chevrolet Colorado ZR2, Chevy тепер прикрасив повнорозмірний пікап Chevrolet Silverado оновленнями, які йдуть нога в ногу з Ford F-150 Raptor.
Chevrolet Silverado ZR2 2022 оснащений спеціальними амортизаторами Multimatic, 33-дюймовими позашляховими шинами MT, переробленим переднім бампером, що забезпечує покращений кут в’їзду, і додатковим покриттям проти ковзання.

Передній та задній диференціали з блокуванням, а також спеціальний режим для бездоріжжя надають Silverado ZR2 вражаючі характеристики на низьких швидкостях бездоріжжя.

Chevy запропонує вантажівку з весни 2022 року.

Indi One

инди ван

  • Абсолютно новий електричний «кросовер-седан» з пробігом 525 км за оцінками марки Indi.
  • Оснащений численними ігровими та соціальними функціями.
  • Розроблено стартапом із Лос-Анджелеса.

 

Indi One – це електричний кросовер у динамічному стилі, створений з думкою про те, що ваше цифрове життя не повинно закінчуватись, коли починається поїздка. Він оснащений кількома екранами та потужним «суперкомп’ютером», здатним підтримувати прямі трансляції ігор та соціальних мереж під час руху автомобіля дорогою.
Ціни починаються з 45 000 доларів. Очікується, що перші поставки розпочнуться у четвертому кварталі 2022 року.

2022 Land Rover Range Rover

ленд ровер рендж ровер

  • Розкішний флагман Land Rover Range Rover повністю перероблений до 2022 року
  • Пропонуватиметься з бензиновим мотором, у кількох версіях гібридів і повністю електричній версії
  • Ціни починаються від 104000 доларів, продажі розпочнуться навесні 2022 року.

 

Land Rover не дуже часто модернізує Range Rover. Однак, коли вони це роблять, вони завантажують його найновішими функціями комфорту та можливостями, які можуть доставити вас на край світу у кращому вигляді.
Всі Range Rover 2022 будуть оснащені рядним шестициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 395 кінських сил або твін-турбо V8 потужністю 523 кінських сили. Він буде доступний у стандартній та довгобазній моделях, що вміщають до семи пасажирів, залежно від обраного вами внутрішнього компонування.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top