Анонсований Mercedes-Benz T-Class. Новий компактвен для любителів розкоші та комфорту вийде в 2022 році

Анонсований Mercedes-Benz T-Class. Новий компактвен для любителів розкоші та комфорту вийде в 2022 році

Підрозділ Mercedes-Benz Vans, що займається розробкою малотоннажних автомобілів, заявив про майбутний вихід абсолютно нової моделі. Вона буде називатися T-Class і “адресована покупцям дорогих авто, готових платити за індивідуальність, комфорт, преміальну обробку, персональне виконання”. Автомобіль буде реалізований у вигляді серійного компактного мінівена та вийде на початку 2022 року. Таким чином, офіційну прем’єру можна очікувати вже в наступному, 2021 році.

Зміст

Яким буде новий компактвен Мерседес-Бенц Т-Клас?

Модель T-Class 2022 – компактний пасажирський мінівен з акцентом на комфорті, преміум-обробці, технологіях та безпеці. Це буде автомобіль для сім’ї та активного відпочинку. Припаде до душі тим, хто полюбляє дорогі машини та не економить на якості.

Абсолютно новий зміст

В основі новинки – нова структура, дизайн, архітектура. Вони поєднуються з фірмовою функціональністю та технологічністю бренду Mercedes-Benz. Ідеальний сімейний компаньйон – ось що чекає нас уже через 1,5 року.

Всі останні досягнення бренду — в одному авто

Новий Mercedes-Benz T-Class пропонує великий обсяг простору і підійде для подорожей, відпочинку з дітьми, поїздок на далекі відстані. З огляду на, що автомобіль буде активно розроблятися ще близько року, то можна очікувати, що Т-Клас стане вітриною багатьох найновіших технологій безпеки та комфорту, багато з яких ми ще зовсім не знаємо. Тому особливо цікаво чекати цю новинку від Mercedes-Benz.

Як бензиновий варіант, так и електромобіль

Вже офіційно озвучено, що новий компактвен Т-Клас буде доступний як у класичній версії з бензиновим двигуном, так і в повністю електричній версії. Він буде оснащений двома розсувними дверима з обох сторін, щоб забезпечувати легкий і комфортний доступ в салон. Модель розробляється спільно з концерном Renault-Nissan-Mitsubishi.

Справжній Mercedes-Benz

На відміну від моделі Citan, новий T-Class буде власною розробкою компанії Mercedes-Benz, а не видозміненим продуктом Renault. Творці обіцяють, що вже з першого погляду буде видно – це член сім’ї Mercedes-Benz. Серійний випуск компактвена запланований на початок 2022 року. Це означає що офіційну прем’єру можна очікувати вже в наступному, 2021 році.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top