ТОП-6 кращих розкішних гібридів та електромобілів в 2021 році

ТОП-6 кращих розкішних гібридів та електромобілів в 2021 році

Потужні, ефективні, розкішні, з самобутнім дизайном і низькою витратою палива. Всі ці епітети можна віднести на рахунок наступних шести гібридів і електрокарів. Американське видання U.S. News оголосило їх кращими в своїх категоріях у 2021 році.

Зміст статті:

6) BMW i3 2021 року

електромобіль бмв і3

Компактний німецький електромобіль має оригінальний зовнішній дизайн і непоганий запас ходу (до 330 км з опціональним Range Extender, який активується при розрядці батареї).
Всередині у нього висококласний салон, солідна якість збірки, місткий багажник і комфортні сидіння для 4 дорослих пасажирів. Також електричний i3 може похвалитися стрімким прискоренням, спортивним управлінням і спокійною їздою. Електромобіль добре показує себе в краш-тестах і має високі оцінки надійності.

У стандартну комплектацію i3 2021 входить 6,5-дюймовий екран, Apple CarPlay, підігрів передніх сидінь, автоматична задні двері з електроприводом, адаптивні фари, чутливі до дощу двірники, а також передні і задні датчики паркування. У стандартній комплектації він також має можливість швидкої зарядки від постійного струму, чого не можна сказати про деякі електромобілі. I3 доступний тільки з заднім приводом.

5) Lexus ES Hybrid 2021 року

електромобіль лексус ес

До помітних переваг Lexus ES Hybrid можна віднести преміальний інтер’єр, великий багажник, а також простір і комфорт на обох рядах сидінь. Він забезпечує плавність ходу, швидке прискорення і хорошу економію палива. ES Hybrid отримав високий рейтинг за результатами краш-тестів і оцінки надійності вище середнього.

Стандартні функції в 2021 ES 300h включають 8-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей, Android Auto, Apple CarPlay, Amazon Alexa і точку доступу Wi-Fi.

У стандартну комплектацію ES Hybrid входить синтетична шкіряна оббивка, люк на даху і комплекс удосконалених систем допомоги водієві Lexus Safety System + 2.0. Цей Lexus доступний тільки з переднім приводом.

4) Porsche Taycan 2021 року

електромобіль порше тайкан

Porsche Taycan є одним з найдорожчих автомобілів на нашому списку кращих розкішних гібридних і електричних автомобілів. До недавнього часу найдешевша комплектація коштувала від 100 000 доларів, але Porsche додала нову базову модель.

Незалежно від того, який саме Taycan ви виберете, ви отримаєте задоволення від динаміки руху світового класу і максимального комфорту в розкішних умовах. Цей повністю електричний Porsche відрізняється потужним прискоренням, маневреністю, передовими технологіями і чотирма зручними сидіннями. Він також отримує рейтинг надійності вище середнього.

Taycan стандартно поставляється з повним приводом і пропонує запас ходу до 227 миль. Топовий Taycan Turbo S може розігнати вас від нуля до 100 км / год всього за 2,6 секунди, але це буде коштувати вам як мінімум 185 000 доларів.

Taycan поставляється з безліччю приємних функцій, включаючи 10,9-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, бездротову зарядку пристрою, часткову шкіряну оббивку, підігрів передніх сидінь і довгий список засобів активної безпеки. Як і очікувалося від Porsche, є безліч опцій.

3) 2021 Polestar 2

електромобіль полестар 2

Polestar 2 є одним з найновіших електромобілів на ринку. Раніше виходячи під маркою Volvo, Polestar тепер є самостійним виробником електромобілів. Він потужний і привабливий для водіння, запас ходу складає 375 км.

Polestar 2 має елегантний і сучасний салон з новітніми технологічними функціями, включаючи унікальну інформаційно-розважальну систему з вертикальним 11,2-дюймовим сенсорним екраном на базі Google і Android, яка виглядає як щось з фільму про майбутнє. Цей електричний фастбек вміщує п’ять пасажирів і пропонує пристойний обсяг вантажного простору.

Polestar 2 2021 року приваблює стандартними функціями, такими як Apple CarPlay, Android Auto, стереосистема Harman Kardon з 13 динаміками, 12,3-дюймова цифрова приладова панель, бездротова зарядка пристроїв, навігація і розпізнавання голосу Google Assistant.

Polestar 2 також має підігрів передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, задні двері з електроприводом, панорамний скляний дах і багато іншого. Як і в багатьох електромобілях, в стандартну комплектацію входить двомоторний повний привід. Polestar 2 також оснащений безліччю передових систем безпеки, а також напівавтономним помічником водіння Pilot Assist.

2) Tesla Model 3 2021 року

електромобіль тесла модел 3

Оновлена ​​Tesla Model 3 2021 року є одним з найдоступніших електромобілів з великим запасом ходу. Не дивно, що Model 3 – найбільш продаваний електромобіль в світі з вражаючим відривом.

Model 3 відрізняється швидким прискоренням, маневреністю, надзвичайною ефективністю і просторим і сучасним салоном. Він має вражаючу вантажопідйомність і достатньо місця для п’яти пасажирів. За оцінками Агентства з охорони навколишнього середовища, дальність ходу Model 3 Long Range становить 569 км. Версія Performance може розігнатися з нуля до 100 км / год всього за 3.1 секунди.

Цей середньорозмірний седан Tesla має історію першокласних оцінок у краш-тестах і в стандартній комплектації поставляється з повним асортиментом передових систем допомоги водієві. Задній привід є стандартним, хоча доступний повний привід.

Model 3 2021 року оснащена горизонтально орієнтованим 15-дюймовим сенсорним екраном, який управляє практично всім в автомобілі. Спочатку це може відволікати, і потрібен час, щоб розібратися, але він чіткий, чуйний і багатофункціональний.

Ця Tesla також оснащена синтетичною шкіряною оббивкою, точкою доступу Wi-Fi, бездротовою зарядкою для двох смартфонів, підігрівом передніх сидінь, дверима багажника з електроприводом і напівавтономним помічником водіння Tesla Autopilot.

1) 2021 Tesla Model S

електромобіль тесла модел s

Tesla Model S по праву займає перше місце серед преміальних гібридних і електричних автомобілів в 2021 році. Він не тільки пропонує набагато більший запас ходу, ніж будь-який з коли-небудь вироблюваних електромобілів, але також забезпечує більш швидке прискорення, ніж будь-який серійний автомобіль, коли-небудь проданий. Модель S також добре керується і забезпечує комфортну їзду.

Топова модель Model S Plaid розвиває 1020 кінських сил і розганяється до 100 км / год всього за 2 секунди. Model S Long Range може проїхати колосальні 664 км без підзарядки. Всі моделі стандартно поставляються з повним приводом, хоча версії Plaid мають три електродвигуна замість двох.

Цей великий електромобіль Tesla відрізняється красивим салоном, двома просторими рядами сидінь і великою вантажопідйомністю. Він оснащений горизонтально орієнтованим 17-дюймовим сенсорним екраном спереду, цифровим дисплеєм на приладовій панелі і ще одним сенсорним екраном ззаду.

Модель S 2021 року стандартно поставляється з синтетичної шкіряною оббивкою, підігрівом передніх і задніх сидінь, вентильованими передніми сидіннями, підігрівом рульового колеса, панорамним скляним дахом, бездротовою зарядкою пристроїв, точкою доступу Wi-Fi, іграми в автомобілі, автоматичним клімат-контролем на три зони, аудіосистемою преміум-класу з 22 динаміками, автопілотом і багато чим ще.

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top