5 причин зробити Lincoln вашим наступним автомобілем

5 причин зробити Lincoln вашим наступним автомобілем

Якщо ви шукаєте по-справжньому хороший автомобіль і ваш бюджет виходить за межі категорії “економ”, варто звернути увагу на Lincoln. Знаменитий американський бренд випускає приголомшливі машини з 1917 року. Кожна з них – зразок продуктивності та естетичності в своєму сегменті.

Спеціально для вас експерти StarCars відібрали 5 головних причин купити саме Лінкольн.

Багатий і продуманий модельний ряд

У Lincoln дуже продуманий та змістовний модельний ряд, в якому кожна модель має виняткове значення. У них є елегантні седани Lincoln MKZ і відроджена легенда Lincoln Continental, фантастичні кросовери-позашляховики Navigator, Aviator, Nautilus і Corsair. Кожен автомобіль цього бренду кращий в чомусь своєму, але всі вони здатні впоратися буквально з будь-яким сценарієм. Кожен знайде у Lincoln своє головне авто в житті.

Високі технічні стандарти

linkoln

Немає іншого американського виробника, який надає такий високий рівень якості для людей, що цінують комфорт і розкіш. Кожна модель розроблена відповідно до вімогливих стандартів марки Lincoln і дарує незабутні враження від водіння. Ця відданість водіям всюди проявляється у всіх моделях. Кожна машина, на якій є значок Лінкольн, ретельно спроектована, зібрана і перевірена кращими американськими інженерами. У цій компанії, однієї з небагатьох, практично ніколи не буває відкличних кампаній. Тому що Lincoln – це найвища якість в кожній деталі.

Комплектація Black Label для цінителів розкоші

lincoln black label salon

У Lincoln є унікальна пропозиція, яку не пропонують всі інші виробники розкішних автомобілів – у них є ще більш вишукана і преміальна комплектація для кожної моделі – вона називається Black Label. Navigator, Aviator, Continental – кожну з моделей бренду можна купити в особливо преміальній версії. Усередині такого авто можуть бути сидіння з венеціанської шкіри або оздоблення салону екзотичною деревиною. На аукціонах США завжди доступні автомобілі Лінкольн в комплектації Black Label. Коштують вони дорожче базових версій, але вони того варті.

Комплекс систем безпеки Lincoln CO-PILOT 360

lincoln-safety

Незалежно від того, який з автомобілів Lincoln ви виберете, він буде мати чотири- або п’ятизірковий рейтинг безпеки від Національної адміністрації безпеки дорожнього руху. У стандартній комплектації кожної моделі Lincoln йде технологічний комплекс Lincoln CO-PILOT 360, який об’єднує п’ять найважливіших систем безпеки і асистентів водія. Це моніторинг сліпих зон, система попередження лобових зіткнень з виявленням пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, система попередження про перехресний рух ззаду, система попередження про виїзд з обраної смуги руху, адаптивні фари дальнього світла і система контролю стану водія.

Неповторний американський стиль

linkoln-usa-style

Ну і нарешті, у кожного седана або кроссовера такий приголомшливий стиль зовні і всередині, що хочеться купити таке авто навіть без знань про перші чотири переваги марки Lincoln. Стиль автомашин Лінкольн рік від року змінюється, але в ньому завжди залишається неповторний американський стиль, який вміють створювати і вдосконалювати тільки самі американці. Власник автомобіля Lincoln отримує ні з чим незрівняне задоволення від водіння і володіння цим харизматичним і вражаючим транспортним засобом.

Разом зі StarCars ви зможете стати власником оригінального Lincoln з вигодою до 40! Ми повністю супроводимо покупку уживаного Лінкольна з США, доставимо в Україну і допоможемо з будь-якими супутніми завданнями. Бажаємо вдалих покупок!

Авто з США зі StarCars

Вкажіть бюджет на купівлю авто, а ми підберемо для вас декілька варіантів з аукціонів у США

Відгуки

Всі відгуки
Top